Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sharon Osbourne (71) vyfotili paparazzi fotografové v Beverly Hills poté, co nedávno varovala před užíváním prostředků na hubnutí ve formě injekcí. Manželka rockera zhubla 14 kilo, cítila se však velmi špatně.

Na Sharon Osbourne je úbytek váhy skutečně markantní. V ulicích Beverly Hills předvedla svou velmi štíhlou postavu, a když si sundala sluneční brýle, naplno vynikl i její až nepřirozeně vyhublý obličej. Vše je důsledkem její snahy shodit přebytečná kila, ke které se nedávno vyjádřila. Sharon kvůli injekcím dost hubla, ale kúra zanechala velké stopy na jejím zdraví. „Brala jsem to 4 měsíce a podařilo se mi shodit 30 liber (téměř 14 kilo, poznámka redakce), ale jako ve všem, ani tady se nejednalo o zaručený rychlý recept,“ vysvětlila Sharon v pořadu The Talk v květnu.

„Několik měsíců mi bylo velmi špatně. Prvních pár měsíců mi bylo jen nevolno. Každý den se mi dělalo nevolno, měla jsem žaludek jako na vodě,“ prozradila dál Sharon, která ovšem dodala i to, že od té doby, co injekce přestala brát, nepřibrala zpátky ani deko i přesto, že už jí normálně. Ač neuvedla název výrobku, její vyjádření a fotografie přicházejí v době, kdy se ve světě hojně řeší, jestli užívání právě takových injekcí je nebo není škodlivé pro zdraví a spousta celebrit se snaží užívání právě takového přípravku popřít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám