Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická zpěvačka Kelly Osbourne (39) se ostře pustila do prince Harryho (39). V podcastu I've Had It, kde byla hostem, ho označila za „fňukajícího a stěžujícího si deme*ta“. Vadí jí jeho opakované stížnosti na těžký život.

„Myslím si, že Harry je za*raný deme*t, opravdu! Pořád kňourá, stěžuje si a poukazuje na sebe - jsem jediný, kdo měl psychické potíže, můj život byl tak těžký. Každý má do pr*ele těžký život! Každý! Byl jsi princ, který se převlékl za za*raného nácka a teď se snažíš ze sebe dělat papeže. Tak to ne!“ nebrala si Kelly servítky. Značná část rozhovoru o Harrym musela být cenzurovaná.

V jiné části podcastu Osbourne promluvila o vlastních potížích, kdy bojovala s drogovou závislostí a podstupovala léčbu. Během své bitvy skončila v léčebně pětkrát. „Léčba může být tím nejlepším, co vás v životě potká, ale také nejnudnějších 28 dní v životě. Záleží, jak to pojmete,“ uvedla. Jí se závislost podařilo překonat.

Zmínkou o „náckovi“ zpěvačka připomněla Harryho skandál, kdy se na večírek v roce 2005 převlékl do nacistické uniformy. Poté, co snímky obletěly svět, se princ veřejně omluvil. V dokumentu Netflixu uvedl, že to bylo jedna z jeho největších chyb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám