Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, jako by si Salma Hayek hledala důvod proto, aby se mohla na sociální síti obnažit. A včerejší den bikin byl pro tuto příležitost jako stvořený. Svou fotografií ale samozřejmě udělala radost všem svým pětadvaceti milionům fanoušků.

Bez Salmy bychom možná ani nevěděli, že mezinárodní den bikin skutečně existuje. Dvoudílné plavečky se na módní přehlídce objevily právě 5. července roku 1946, a to díky návrháři Louisi Réardovi. Ten svůj výtvor pojmenoval po atolu Bikini v Tichém oceánů, na kterém těsně předtím Američané provedli jaderný pokus. Bikiny tak měly znamenat atomový výbuch v dámské plážové módě. A přesto, že se nejdříve nesetkaly s valným úspěchem, dnes jsou za ně dámy v letních horkých dnech vděčné. I když samozřejmě ne na celém světě.

Jednou z žen, která na mini plavky nedá dopustit, je i Salma Hayek, která se v dvojdílných bikinách fotí velice ráda samozřejmě i proto, že má bezchybnou postavu. Na svou sociální síť včera umístila fotku v barevném plovacím oděvu a přidala text, který oslavil jeho světový den. "Věřili byste, že bikiny existují teprve 77 let?! Doufejme, že je taky nezakážou."

A fanoušky tahle fotografie nenechala chladnými. Svým příspěvkem získala více než 1,5 milionu lajků a spoustu pozitivních komentářů. A to už je pěkná oslava.

Reklama

Další články

Načítám