Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týden poté, co spatřil světlo světa trailer k očekávanému pokračování seriálu Černé zrcadlo, kde se představí i Salma Hayek (57), se tato mexická diva odhodlala jít s kůží na trh. Svým více než 24 milionům fanoušků se nepochlubila žádnou úchvatnou stylizovanou fotkou, ale naopak zcela přirozenou. V příspěvku Salma pobavila tím, že si po probuzení počítala vrásky a šediny.

U Salmy Hayek jsme zvyklí z nejrůznějších premiér a společenských akcí na dokonalý vzhled doplněný o luxusní róbu s pořádným výstřihem. Tentokrát ovšem herečka poskytla trochu jiný pohled na samu sebe.

Filmová představitelka malířky Fridy Kahló, která momentálně boduje ještě vedle Channinga Tatuma v tanečním snímku Bez kalhot: Poslední tanec, přirozeností zabodovala jak u fanoušků, tak třeba i u kolegyně Olivie Wilde či topmodelky Cindy Crawford, které ji ocenily a napsaly, jak je krásná.

Brunetka, kterou si už sedmnáct let hýčká François-Henri Pinault, jenž je jejím manželem a zároveň otcem hereččina jediného potomka – dcery Valentiny (15), se nedávno v rozhovoru pro magazín Glamour rozpovídala o stárnutí.

„Myslela jsem, že stárnutí znamená, že už nebudu pracovat. Pracuji. Myslela jsem, že stárnout možná znamená, že už nejste zamilovaní. A já jsem zamilovaná. Nemám pocit, že bych ztratila pružnost, obratnost nebo dokonce sílu... Jsem pořád tady. Snažili se mě zbavit tisíci způsoby. A pořád jsem tady,“ nechala se slyšet Hayek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám