Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už páté dobrodružství legendárního archeologa Indiana Jonese si nenechala ujít řada známých osobností. Premiéru novinky s Harrisonem Fordem v hlavní roli vzali všichni poněkud ležérně a slavnostnímu uvedení snímku Indiana Jones a nástroj osudu vévodila džínovina.

Mezi prvními do kina se svou dcerou Mimi dorazil Arnošt Goldflam. Herec a režisér oblékl šedé kalhoty a sako, které doplnil o tričko s potiskem. Jeho dcera pak na premiéru dorazila v dlouhých letních šatech, přes které si přehodila džínovou košili.

Na džínovinu vsadil také producent a scenárista Vít Pokorný, který dorazil s dcerou Amelií, kterou má s herečkou Lucií Zedníčkovou. Uvedení dobrodružného snímku si nenechali ujít ani krasavci ze soutěže Muž roku. Úřadující Matěj Švec a vítěz z roku 2017 Matyáš Hložek se pochlubili přítelkyněmi a denim převládal i v jejich modelech.

Se svým novým partnerem, kterým je profesionální český skateboardista, si premiéru užila také modelka a herečka Naomi Adachi. Mezi hosty nechyběl ani dabér Harrisona Forda, herec Jiří Štěpnička. Kdo další se na premiéře objevil, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám