Hlavní obsah
Článek

Urostlý Braňo Polák (39), jeden z nejvytíženějších českých muzikálových herců, přijal zakázku na moderování v jednom klubu a nestačil se divit. Stal se terčem zájmu přítomných mužů a došlo to až tak daleko, že dostal velmi finančně zajímavou nabídku od bohatého cizince, aby s ním šel do soukromí.

Branislav spolu s provokatérem Lukášem Rejmonem (ten, který spolupracoval s Ivetou Bartošovou a veřejně prohlašoval, že chce sex s Gottem nebo prezidentem Klausem) moderoval v klubu Friends akci Rainbow Factory, jejímž účelem je sehnat finance na bohulibé projekty. Proto se během večera dražily významné gay osobnosti a všechny vybrané peníze šly na účet pochodu hrdosti Prague Pride 2012.

A i když Braňo nebyl předmětem dražby, možná že jeho nedávné nahé fotky inspirovaly jednoho z bohatých cizinců, aby se ho snažil za každou cenu koupit. „I když sám gay nejsem, tato menšina má mou přízeň. Ale přesto jsem nabídkám pána odolal,“ směje se Braňo.

Movitý cizinec si může pofoukat bolístku na duši už v sobotu, kdy se ve Friends v centru Prahy koná další akce, během které se budou charitativně dražit pohlední sportovci z řad fotbalistů či cyklistů.

Reklama

Další články

Načítám