Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před Ivetou Bartošovou (†48) se otevírá nová možnost, jak se vyhrabat z dluhů, do nichž zabředla. Zpěvačka je momentálně v takovém psychickém a fyzickém stavu, že jí to nedovoluje vystupovat a vydělávat tak na splátky, například hypotéky.

Deník Aha! objevil, že jí přece jen vysvitla jakási naděje. A to v podobě syna Artura Štaidla. Ten byl osloven přípravným týmem třetího kola show Česko Slovensko má talent, aby se s kapelou, v níž vystupuje, pokusil zabodovat v této show.

"Kapela tohoto typu a věkového složení na českém trhu chybí. Chceme Artura pozvat na casting, který proběhne 2. června," prozradil deníku zdroj ze zákulisí soutěže. Není totiž tajemstvím, že si produkce účinkující částečně předvybírá sama. Výhrou v Talentu je 2,5 miliónu korun, celé by je Artur ovšem ani v případě vítězství nezískal, musel by se rozdělovat s ostatními členy skupiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám