Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší misska a modelka Alena Šeredová (46) se o víkendu provdala za dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho (49). Samotný obřad se konal na radnici v sicilském městečku Noto, následovala velkolepá párty pro stovky hostů.

Alena nezvolila klasické dlouhé bílé svatební šaty. Vdávala se v bílých šatech midi délky s hlubokým výstřihem. Alessandro, který se ženil poprvé, zvolil oblek v námořnické modři.

Šeredová si veselku a následný večírek nadmíru užila a její profil na sociální síti zaplavily stovky gratulací. Není divu, že na ně nestíhala odpovídat. Nyní kráska všem poděkovala a pochlubila se snubním prstenem.

„Chtěla bych takhle hromadně všem poděkovat, co jste mi napsali a přáli ke svatbě, dostala jsem opravdu obrovské množství zpráv, krásných, naprosto je miluju, akorát nezvládám vůbec odpovídat,“ nechala se slyšet Šeredová.

„Posílám vám všem velkou pusu,“ dodala krásná brunetka, která se u toho zahleděla na svůj prsten. „Jo, aha, novinka,“ vtipkovala při pohledu na svůj prsteníček šťastná kráska. „Byli jste úžasní,“ děkovala dále všem gratulantům.

Zatímco Šeredová se vdávala podruhé, pro Alessandra to byla svatební premiéra. „Myslela jsem, že budu v pohodě žít sama, ale pak přišla moje láska. A měl vytrvalost a trpělivost,“ pochvalovala si Šeredová svého novomanžela.

Šeredová předtím devět let tvořila pár s italským fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem. Svatba se tehdy konala v roce 2011 na Vyšehradě v Praze. Společně mají dva syny - Davida Leeho (13) a Louise Thomase (15). S Alessandrem má dceru Vivienne (3).

Reklama

Další články

Načítám