Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) dnes řekne Ano italskému dědicovi značky Fiat Alessandru Nasimu, se kterým má malou dcerku. Svatba se koná na Sicílii, kam se už několik dní sjíždí rodina a přátelé páru. „Bereme se na místě, kde jsme já ani Alessandro nikdy nebyli. Chceme, aby to pro nás bylo překvapení a zůstala nám jedinečná vzpomínka,“ svěřila Šeredová itaskému webu Oggi.

Na Sicílii včera dorazila také jedna z nejlepších kamarádek Aleny, bývalá modelka Pavla Vrbová. Pavla z Prahy odletěla na veselku soukromým tryskáčem.

Pavle v minulosti Šeredová odsvědčila její svatbu s podnikatelem Janem Vrbou. Pavla nyní v roli svědkyně nebude, Alena si vybrala jako svědkyni své druhé veselky kamarádku Lavinii Borromeo, která je manželkou známého amerického podnikatele Johna Elkanna.

Včera se už v Itálii rozjela divoká předsvatební párty, vypadá to, že ženich ani nevěsta se na svůj den D nešetří. Alessandro vzal na taneční parket svého budoucícho tchána, tatínka Aleny a společně předvedli veselé taneční kreace.

Reklama

Další články

Načítám