Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) šla do sebe. Miss ČR 2002 se po rozvodu s podnikatelem Vladimírem Konvalinkou hrdě postavila na vlastní nohy.

Kromě toho, že obnovila zaprášené kontakty ze světa modelingu, se věnuje také produkční práci. Její houževnatost by mohla být inspirací pro všechny její kolegyně, které nadále žijí na účet svých bohatých partnerů.

Ne, že by Katku prý pózování před objektivy fotoaparátu a předvádění oblečení na mole nebavilo, ale chtěla prostě změnu.

„Začala jsem organizovat módní přehlídky. Sama seženu peníze, modelky a vše, co k tomu patří a vše odprezentuju klientovi. Je to taková bokovka, ale hrozně mě to baví," říká Průšová.

„Na mnou pořádaných akcích funguju většinou opravdu jen jako produkční, ale pokud si to klient přeje, tak občas i předvádím," svěřila se nám Katka na přehlídce známé značky Diesel v pražském klubu Mish Mash, kde perlila po boku Elišky Bučkové.

Život ale pro Katku není jen o práci, v červenci se například chystá s přítelem Davidem Martínkem a partou přátel na dovolenou do Chorvatska.

„Budeme se plavit na lodi. Moc se na to těším, protože podobný zážitek jsem s mým přítelem ještě nezažila," říká modelka.

Reklama

Další články

Načítám