Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční Výměna manželek zvedla opět řadu televizních diváků ze židle. Nejvíce jim vadilo kouření u rodiny Lucie na pražském Žižkově. Otec Daniel v malém bytě 2+1 neodkládal cigaretu a zakouřená domácnost už od příjezdu vadila i náhradní mamince Denise.

Ta se snažila svého prozatímního muže přesvědčit, aby kouření omezil. Marně, svou neřest si před kamerami silný kuřák obhajoval nejrůznějšími argumenty. „Je to na imunitu, na nervy a tak, aby ještě děcka byly jak skleníková kytka, to fakt ne. Já si cigára obhájím, přes to vlak nejede,“ řekl před kamerami Daniel, který svým chováním pohoršil řadu televizních diváků.

„Nechutná rodina, chudáci děti, hlavně ta malá prďolka. A zvířata taky,“ napsala jedna z divaček k pořadu. „Místo toho, aby našel způsob, jak nekouřit těm dětem pod nosem, tak si vymyslí nějakej sranec o skleníkový kytce?“ stálo v dalším z mnoha komentářů na sociální síti.

„Hnus, děti musí být často nemocné. Nehledě na to, že to musí všude páchnout,“ dodala jedna z divaček. Některé argument silného kuřáka o tom, že jsou jeho cigarety na imunitu, také pobavil. „Ježiš, já jsem trouba, šla jsem s dcerkou na imunologii pro radu a ono přitom staří vyudit byt,“ napsala další z divaček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám