Hlavní obsah
Článek

Bavič a moderátor Jiří Krampol (85) hazarduje se svým zlobícím srdcem. Jeho občas nezdárná manželka Hana Krampolová (†59) mu svými úlety (tvrdila například, že jí znásilnili muže a posílala kamarádce sprosté esemesky) pocuchala nervy. „Zase občas kouřím,“ kaje se herec, který by přitom při svých srdečních potížích měl cigárkům dát definitivní konec. Jeho manželka zase ukázala růžovoučký outfit s hodně nečekanou sukýnkou.

Je to přitom teprve pár týdnů, co Krampol zažil menší srdeční kolaps a pár dnů musel zůstat v nemocnici. Přesto si Jiří, který i ve svém věku denně chodí do posilovny a udržuje si parádní figuru, neodpustí sem tam žváro.

„A to jsem se toho zbavil. Snad to brzo zase zahodím,“ věří Krampol, který si přitom nedávno pro případ chutí na nikotin přivezl z Kutné Hory elektronickou cigaretu. Moderátora pořadu Prima family Nikdo není dokonalý jsme zastihli na narozeninách kadeřnictví Martina Žifčáka. Poprvé ho tam po posledních problémech doprovodila i Krampolová. „Jsem pořád hrozně nesvá. Se smrtí maminky se budu vyrovnávat dlouho,“ slzela dojetím Hanka, která změnila image a podle Krampola nyní vypadá jako Nastěnka.

Tu nyní policie obvinila z trestného činu nebezpečného pronásledování kvůli jejímu psaní sprostých esemesek Janě Szabové, ženě, s kterou údajně chtěli Krampolovi v lednu mít sex v trojici.

„Myslím, že to bude ještě muset posoudit psychiatr. Hanka jí to psala ve stresu po smrti maminky, navíc pod vlivem prášků a asi i alkoholu. Za normálních okolností by za to mohla pykat, ale v tomto případě by to nemělo přicházet v úvahu,“ uvedl k tomu Krampol, který si nyní přeje, aby měl od všech problémů konečně už pokoj.

Jeho žena na akci nikomu nic nepsala, ani jinak nezlobila, ale některým lidem připadalo, že se vymódila tak, že oblečením připomínala věhlasnou ošklivku Calamity Jane ze zábavných scének Ivana Mládka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám