Hlavní obsah
Článek

Bavič a moderátor pořadu Nikdo není dokonalý Jiří Krampol (85) nemůže vystát největší neřest své milované manželky Hany Krampolové (†59), s kterou teď kvůli smrti její maminky drží smutek. Vadí mu její kouření. „Nepochopím, že si dá před spaním klidně dvě cigarety,“ čílí se herec kvůli tomu, že mu žena do ložnice chodí s cigaretovým odérem.

„Kouřením mě neštve, jen tímhle. Je to přece blbost. Lidé si tím ničí zdraví. Ale musím se přiznat, že sám nejsem úplně bez viny. Jsem kvartální alkoholik a zároveň i kuřák. Ale ne z ušlechtilosti, jen kvůli zdraví. Nikdy jsem ale nekouřil přes den, jen když jsem někde seděl. Pak jsem to zahodil a nenáviděl se za to,“ tvrdí Krampol, který kouřil s několikaletými přestávkami. A protože mu občas chybí, že nemá z čeho potahovat, dojel si do Kutné hory na výlet ke kamarádovi, který tu má obchůdek s elektronickými cigaretami.

„Nechci mu dělat reklamu, jen je fakt, že kdyby všichni kuřáci zahodili ty vajgly a dali si tohle, ušetří si zdraví a pojišťovny za nákladné operace rakoviny. Mně to chutná, říkám tomu královské pokouřeníčko,“ řekl Super.cz Jirka, který manželce pořídil hned dvě elegantní dámské trubičky, jež se nemusejí zapalovat. A i když je mohl koupit po internetu, zajel se na ně i s ženou raději osobně podívat.

„Co nedržím v ruce, tomu nevěřím. Jen jednou jsem udělal tu chybu, že jsem si přes kamaráda objednal na internetu dvě rozkošné bytůstky. Nakonec přišly takové dvě zrůdičky, které dát si do bytu, pokaždé po probuzení se zblázním strachy,“ dodal se smíchem Krampol.

Související témata:
Elektronické cigarety

Reklama

Další články

Načítám