Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Pumprlová (17) si může připsat další úspěch. Byla vybrána do finále mezinárodní soutěže Miss Fashion TV 2012, která se bude konat příští týden na Kypru. A aby co nejlépe reprezentovala, pilně se připravuje a maká v posilovně na své už tak ukázkové postavě.

Kristýna nechce nic podcenit, a proto se rozhodla, že omezí školu a čas, který by strávila studiem, věnuje zdokonalování svého zevnějšku. „I když bych to měla brát spíš jako odpočinek u moře po dlouhodobém hektickém období, jak to asi vyzní, tak podle informací, které se mi donesly, to bude pořádná makačka. Proto jsem udělala pár opatření, abych se dostala do víc než dobré formy. Musím ještě na chvíli omezit školu a trénovat radši dvakrát denně,“ prozradila Kristýna své plány.

„Svým způsobem doufám, že to dopadne co nejlíp, ale i kdyby ne, už teď to beru jako úspěch, dostat se do tak velké soutěže a bojovat s mezinárodní konkurencí opravdových modelek,“ míní kráska, která má za sebou už mnoho zajímavých projektů, například focení ve vile multimilionáře Jamese F. Goldsteina.

Další články

Načítám