Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle zahraničních médií se v šoubyznysu zrodil nový a poměrně nečekaný hvězdný pár. Herec a komik Bill Murray (72) prý randí s o téměř tři dekády mladší zpěvačkou Kelis, která je autorkou hitu Milkshake. Dvojice, která byla společně zvěčněna i na Twitteru hip-hopové skupiny Children of Zeus, se prý romanticky sblížila po smutné události, která loni zpěvačku postihla.

V pouhých 37 letech totiž loni v březnu zemřel na rakovinu žaludku zpěvaččin manžel, uznávaný fotograf Mike Mora, jemuž nemoc diagnostikovali v roce 2020. V lednu 2021 zemřela také bývalá manželka Murrayho, kostymérka Jennifer Butler, s níž byl herec ženatý v letech 1997 – 2008 a se kterou má čtyři ze svých šesti dětí.

Herec proslulý z Krotitelů duchů či snímků Na Hromnice o den více nebo Ztraceno v překladu prý svou novou partnerku často doprovází na její koncerty v Londýně, seznámili se však ve Spojených státech.

„Ať je svedlo dohromady cokoliv a zdá se to jakkoli nepravděpodobné, oba jsou svobodní a rozumí si navzdory poměrně velkému věkového rozdílu,“ uvedl zdroj z okolí herce americké verzi deníku The Sun s tím, že byli oba několikrát spatřeni i ve stejném hotelu.

Reklama

Další články

Načítám