Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po téměř dvaceti letech v modelingu si Irina Shayk (38) udržuje stále stejně sexy křivky jako kdysi, a tak není divu, že je ráda ukazuje. Podobně jako ve čtvrtek, když se svou dcerkou Leou kráčela po New Yorku.

Některé z modelů svůdné brunetky, která je podobně jako řada dalších krásek z modelingové branže spojována s hollywoodským věčným mládencem Leonardem DiCapriem, v poslední době zakrývají skutečně jen nezbytné minimum. Tentokrát tak Irina v nízkých džínových bokovkách, bundičce stejného stylu a černé podprsence byla vlastně zahalená dost.

Když zbystřila, že na ni míří objektivy fotografa, přece jen trochu znejistěla a bundou se snažila překrýt oblast hrudníku. Malá Lea, která je už ve svých šesti letech na zájem fotografů i fanoušků zvyklá, si zkušeně zakryla oči rukou. Jejím tatínkem je herec Bradley Cooper, a tak je okolo ní rušno téměř vždy, když opustí domov v doprovodu jednoho z rodičů.

Přestože to loni touto dobou vypadlo, že se Irina s Bradleym pokoušejí o znovuobnovení vztahu, když společně chodili s dcerkou na procházky a dokonce vyrazili i na rodinnou dovolenou, letos vzkříšení jejich lásky nenasvědčuje bohužel vůbec nic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám