Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by neznal tuhle dvojici? Stejně jako je Leo DiCaprio (49) pojmem ve světě filmu, je Irina Shayk (38) pro změnu ikonou v modelingu, a to už téměř dvě dekády. Není tak divu, že se ruská kráska značně vymyká hercově dosavadnímu věkovému milníku, který u jeho partnerek činí pětadvacet let. Při pohledu na Irinu by se ale herci, který aktuálně boduje ve filmové novince Killers of the Flower Moon málokdo divil, kdyby udělal výjimku...

Držitel Oscara za akční snímek Revenant Zmrtvýchvstání přiletěl do Cannes propagovat zmiňovaný western, za nějž jej kritici i diváci vynášejí do nebes, ale v Evropě zůstává i po skončení festivalu. O víkendu tak vyrazil s několika přáteli a útlými kráskami na plavbu jachtou směrem k nedaleké Sardinii. Na stejnou jachtu se přitom později nalodila i Irina Shayk, která s sebou vzala i svoji blízkou kamarádku Stellu Maxwell. Leo tak měl jistě opět o parádní podívanou postaráno.

Ovšem právě se Shayk byl DiCaprio viděn už poněkolikáté. Naposledy je fotografové společně zvěčnili v dubnu na hudebním festivalu Coachella. Jak se zdá, se svým ex Bradleym Cooperem to modelka dohromady znovu nedala, ač tomu loni mnohé nasvědčovalo. Rodiče šestileté Ley spolu byli spatřeni během oslav Halloweenu, mnohokrát na procházce s dcerkou, a dokonce i na rodinné dovolené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám