Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za moderátorským pultíkem ji takhle lidé určitě neuvidí. Tím víc určitě ocení, když jim Lucie Borhyová (46) čas od času nabídne pohled na křivky, které jsou pro muže důvodem k obdivu a pro ženy k žárlivosti.

V práci elegantní šaty, ve chvílích volna džíny a tričko. Tak se Lucie Borhyová nejraději prezentuje na sociální síti. Moderátorka miluje cestování, a tak si její fanoušci mohou často užít i snímky z různých míst, která navštíví.

Nedávno zavítala do USA, teď už se ale těší na další dovolenou u moře. A protože už se nemůže dočkat, sdílela na sociální síti zatím alespoň starší, ale dosud nezveřejněný snímek z pláže, který nejspíš pochází z její poslední dubnové dovolené u moře. „Tak na tohle už se vážně těším. Slunce v nás totiž probouzí radost a nabíjí nás energií,“ napsala k fotce, na které v plavkách klečí na pláži u stolečku a pije drink.

U snímku se hned začaly množit pochvalné komentáře. „Svůdná a přitažlivá Lucie. Jistě i mě, stárnoucího seniora, nabíjí slunce energií, probouzí také ve mně radost a příjemné pocity, přiznávám, že radost a příjemné pocity ve mně vyvolávají i Vaše fotografie,“ napsal jí jeden fanoušek. „Jste prostě krásná,“ shrnul své pocity jiný. „Nádherná jsi, moc ti to sluší,“ píše třetí. Muži jsou zkrátka z Lucie stále u vytržení, bohužel ale ani díky lichotivým komentářům její srdce nezískají. Moderátorka už je totiž sedm let zamilovaná do brněnského právníka Michala Smečky a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by v jejich ráji byly na obloze jakékoliv mráčky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám