Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O stálici nováckého zpravodajství Lucii Borhyové (46) se moc dobře ví, jak miluje cestování. Blonďatá kráska má ráda především pláže, sluníčko a moře, proto je pro ni Španělsko druhým domovem a pracuje i na místní řeči. „Španělsky jsem se učila před lety, takže nějaké základy ovládám. Spíše ale rozumím, než mluvím, nicméně bych se chtěla španělsky naučit víc, protože ten jazyk miluji,“ svěřila se nedávno Lucie Super.cz.

Teď ale krásná moderátorka své fanoušky převezla. Zveřejnila totiž fotografii z letiště a blíže nespecifikovala, kam má namířeno. Lidé okamžitě hádali zemi flamenca a paelly. Byli ale na omylu. Lucie tentokrát nezamířila na pláž, aby vystavila své sexy křivky, ale na druhou stranu velké louže. Je totiž v New Yorku.

„Užívej Lucinko krásný NY,“ napsal jí Štefan Margita (67). „Jen dál šiřte i ve vzdálené, velké Americe, zářivý úsměv a půvab české ženy!“ reagoval například jeden z fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám