Hlavní obsah
Článek

Brazilská modelka Xuxa, vlastním jménem Maria da Graça "Xuxa" Meneghel, oznámila, že byla v minulosti vybrána jako ideální manželka pro zesnulého zpěváka Michaela Jacksona (†50). S králem popu prý zašla několikrát na večeři, ale nikdy by ji nenapadlo, že by se mohla stát jeho ženou.

„Tým Michaela Jacksona chtěl, aby se oženil a měl děti. Hledali někoho vhodného. Já jsem pracovala ve Španělsku, oni mě pozvali, abych šla několikrát na jeho koncert. Pak mi zavolali a pozvali mě do Neverlandu. Věděl o mně vše, četl o mně vše. Večeřela jsem s ním. A později přišla nabídka sňatku od jeho impresária, protože prý Michael chtěl být ženatý a mít děti. Mysleli si, že manželství s osobou zajímající se o osud dětí v latinské Americe by byl dobrou věcí. Pro mě byl Michael idol, ale mezi idolem a něčím jiným je velký rozdíl. Má odpověď tak byla samozřejmě ne,“ prozradila Xuxa v televizi Globo.

Blonďatá modelka, která dnes pracuje na dětské televizní stanici jako moderátorka, je nejbohatší Brazilkou. Zřejmě její pozitivní přístup k dětem zaujal Jacksonovy manažery, kteří v ní spatřovali vhodnou kandidátku na manželku krále popu.

„Byla jsem do svých třinácti zneužívána. Vím, co zneužívané děti cítí. Myslí si, že je to jejich vina. Styděla jsem se, mlčela jsem, byla jsem špinavá,“ prozradila Xuxa v rozhovoru pro jednu televizní stanici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám