Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lektorka jógy a matka sedmi dětí Hilaria Baldwin (40) pravidelně sdílí s fanynkami videa s tipy na cvičení, u toho posledního se ale se zlou potázala. Záběry podle některých připomínají spíš „nadrženou puberťačku“ než matku zpevňující tělo po porodu.

„Od porodu mám nějaké potíže s dolní částí zad a snažím se zpevnit svaly ve střední části těla. Po tolika dětech se zaměřuji na vnitřní svalstvo,“ uvedla manželka herce Aleca Baldwina.

Video začíná cviky s pánví, následuje plank a zpevňování břicha. Uživatele sítí video spíš pobavilo a Hilarii se vysmívali, někteří ale šli tak daleko, že Baldwin začali urážet.

Slavná komička Celeste Barber, která často paroduje videa celebrit, si z Hilarie vystřelila, když svou parodii na cvičení okomentovala: „Tento workout jsme pojmenovali Nadržená puberťačka“.

Celeste Barber parodovala video Hilarie Baldwin

Protože Hilaria komentáře pod videem regulovala, lidé ji začali komentovat právě u Celeste. „Je to naprostý pitomec“ nebo „K popukání. Je to idiotka“, nebrali si servítky.

Naposledy se Hilaria pod palbu kritiky dostala poté, co předstírala španělské kořeny. Na konci roku 2020 vyšlo najevo, že nemluví se španělským akcentem a nevyrostla na Mallorce, jak tvrdila, ale v Bostonu jako Hillary. Informace se objevila na sociální síti a na to konto se ozvalo několik spolužáků Baldwin, kteří potvrdili, že Hilariu vychovávali američtí rodiče bez špetky zahraničního přízvuku.

Baldwin se následně omluvila na sociální síti. „Rodiče mě a mého bratra vychovali ve dvou kulturách, americké a španělské. A já skutečně cítím spojení s oběma. Způsob, kterým jsem o tom mluvila a mé propojení se dvěma kulturami, mohlo být lépe vysvětleno, mělo to být zřejmé a omlouvám se,“ uvedla mimo jiné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám