Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leo Beránek (21) sice v Hotelu Paradise zanechal svou televizní přítelkyni Nelu Slovákovou (21), nyní ale rozhodně steskem netrpí. Nejenže se stihnul hned po odchodu z reality show intimně sblížit s rovněž vyřazenou soutěžící Dianou, ale díky účasti v televizní show mu nyní potenciální nápadnice doslova skáčou do cesty.

„Je to šílený. Nejčastěji se ozývají přes Facebook, tam to lítá ve velkým. Mám denně desítky nabídek na rande," říká Leo. „Jsou to všechno ale většinou kamarádky, holky na jednu noc," svěřil se nám Leo na setkání v kosmetickém studiu Martiny Gavriely na pražské Hůrce.

Ačkoli se to nezdá, je potetovaný kickboxer stavěný na vážné vztahy, s předchozí přítelkyní Lucií byl přes dva roky. „Zatím jsem nepoznal žádnou, se kterou bych chtěl začít vážnější vztah,“ říká. Beránek se drží hesla „lepší špatná reklama než žádná reklama" a svou účast v hříšné reality show hodlá využít k oživení své hudební kariéry.

„Do soutěže jsem šel proto, abych zažil něco, co nikdy v životě nezažiju, a to se mi splnilo. Zároveň jsem se chtěl zviditelnit jako raper. Od třinácti let mě baví hip hop. Zkoušel jsem psát vlastní texty a rozvíjí se to dál," prozradil Beránek, který díky Hotelu Paradise prý dostává jednu zakázku za druhou a právě se chystá natočit svůj další klip.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám