Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Kateřiny Neumannové (39) Lucie (8) pořádně vyrostla. Z holčičky, která se před pěti lety na zimní olympiádě v Turíně nadšeně vrhla mámě, čerstvé zlaté medailistce, kolem krku, se stala roztomilá slečna s dlouhými blonďatými vlásky, nebesky modrýma očima a - jak jinak - zálibou ve sportu.

Že je Lucka už v tak nízkém věku opravdu vášnivou sportovkyní, předvedla, když se spolu s Kateřinou postavila na start 18. ročníku Pražského maratonu, kde si s dalšími téměř devíti tisíci běžci vyzkoušela své síly v běhu na víc jak 42 kilometrů. A věřte nebo ne, i když ji to stálo velké úsilí, Lucie dlouhou trasu zvládla a doběhla do cíle. Geny se zkrátka nezapřou.

Maratonu se mimo jiné zúčastnil také fotbalista Pavel Nedvěd, který si dal za cíl dokončit závod pod čtyři hodiny, což se mu také povedlo. Poté sedl do letadla a odcestoval zpět do Turína, kde ho čekal zápas a následná oslava zisku titulu. Na té se objevila i modelka Alena Šeredová, jejíž manžel a otec synů Louise (4,5) a Davida (2,5) Gigi Buffon za Turín chytá.

Reklama

Další články

Načítám