Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vojtěch Dyk (38) se vrátil z týdenní dovolené v Portugalsku, kam odletěl s milenkou Tatianou Vilhelmovou (45). Táňa si ještě dala pauzu a na rozdíl od kamarádky Aňi Geislerové (48) vynechala projekci filmu o Jiřině Bohdalové (92), na níž byla pozvána. Vojta nelenil a hned vyrazil do společnosti.

Na křest desky Evy Pilarové (†80) dorazil zpěvák ve slušivém kloboučku, ale zato s mrtvolně bledou tváří. Portugalci si přitom na počasí rozhodně nemohli stěžovat. Na slunění tak mladí milenci asi neměli čas. „Vojta je pro mne přírodní úkaz,“ rozplývala se nad mladým zpěvákem Pilarová. „No, hlavně vizuálně,“ odpověděl žertem Dyk, který se jako obvykle vyhýbal hovorům o svém soukromí.

Pilarová mu ovšem radí něco jiného. „Také jsem kdysi plakala, když se mluvilo o mně a Waldemaru Matuškovi. Walda mi ale vysvětlil, že o kom se nemluví a nepíše, tak jako by pro showbyznys zemřel,“ vzkázala přes Super.cz Dykovi Pilarová. Sama narážela na legendární příhodu z konce šedesátých let minulého století, kdy měla s dnes již zesnulým Matuškou močit z balkónu jednoho hotelu v Karlových Varech.

Reklama

Další články

Načítám