Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama byla mamince oporou, když se v její pubertě rozváděla s tátou, a teď je tady ona pro ni. Největší potlesk na premiéře nové divadelní inscenace A je to venku! v Divadle Radka Brzobohatého sklidila Denisa Nesvačilová (32) od své maminky Romany.

"Slyšela jsem její smích až z šesté řady," řekla Super.cz Denisa po premiéře vztahové komedie plné zvratů. Ten má za sebou ve vztahu se scenáristou Petrem Kolečkem (40), který se nečekaně oženil s matkou svého syna Jiříčka Anetou Vignerovou (36), i ona sama. A prožívala ho i se svojí maminkou, když s ní po rozvodu rodičů, když se její starší sestra odstěhovala z domova, zůstala sama. Byla nejen dcerou, ale kamarádkou a vrbou, jak přiznala.

"Musíme se víc vídat, vyčítá mi, že za ní nejezdím," svěřila nám Denisa během rozhovoru, který na Super.cz přineseme. Každopádně se s maminkou užily aspoň po premiéře, kam ji Romana, která je pořád velká kočka, i když už je díky starší dceři babičkou, přišla podpořit.

Reklama

Další články

Načítám