Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maskovací manévry jedné z nejpůvabnějších hollywoodských hereček Natalie Portman (41) nejsou nijak zvlášť propracované, v jejím případě stačilo nasadit sluneční brýle a obléknout si nenápadný outfit v podobě svetru a o několik velikostí větších šortek a dílo bylo dokonáno...

Rodačka z Jeruzaléma, která před třinácti lety získala Oscara za svůj nezapomenutelný výkon v Černé labuti, totiž i po čtyřicítce mate svým mladistvým vzhledem. Asi málokdo by v ní během její středeční návštěvy u přátel v Los Angeles, kam donesla něco dobrého na zub od Trader Joe’s Cookies, hledal slavnou hollywoodskou hvězdu.

Herečka vyrazila za přáteli pouhý den po svém televizním vystoupení v pořadu The Late Late Show s Jamesem Cordenem, v němž promovala svou novou třídílnou doku-sérii Angel City, na niž se fanoušci mohou těšit již v květnu.

Angel City je ženským fotbalovým týmem z Los Angeles vlastněným výhradně ženami, jimiž jsou převážně známé osobnosti. Kromě Natalie mezi investorky klubu patří Eva Longoria, Jessica Chastain nebo Serena Williams i její teprve dvouletá dcera Alexis Olympia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám