Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak to za plného provozu chodí v indické restauraci, si ve čtvrtek mohli vyzkoušet i princ William (41) s manželkou Kate (42). Ti navštívili v rámci oslav poměrně rozšířené indické komunity v Birminghamu i tamní podnik Indian Streater, kde zaměstnanci neváhali a královský pár i pěkně zapřáhli! Po dobře odvedené práci následovala zábava.

William s Kate v druhém největším britském městě oslavovali rozmanitost místní kultury, jejíž nedílnou součástí je právě i ta indická. Usměvaví manželé se zhostili role zaměstnanců s velkou iniciativou, a zatímco Kate v krásných šatech s plisovanou sukní v barvě burgundy od Karen Millen připravovala placky, William zvedl drnčící telefon a nic netušícímu zákazníkovi zarezervoval stůl pro dva. Po zábavném dohadování se na vhodném čase se nakonec shodli na rezervaci ve 14.15 hodin.

Nakonec došlo i na zábavu, kdy si manželé se zaměstnanci popovídali u drinku a zahráli si menší turnaj v šipkách. V závěru návštěvy se konala i ochutnávka podávaných jídel, a tak pár na další zastávky v rámci oficiálního programu po městě neodcházel s prázdnými žaludky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám