Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australský herec Hugh Jackman (55) a jeho žena Deborra-Lee Furness (67) si umí velikonoční svátky pořádně zpestřit. Jeden z nejstabilnějších hollywoodských manželských párů absolvoval zdraví prospěšné otužování během sobotní procházky po Hampton Beach v New Yorku.

Zatímco Hughovi poněkud mrznul úsměv na tváři, jeho drahá polovička se zdála být v pořádném ‚frišnu‘ naprosto v klidu. Dvojice si zkrátka odložila teplé svršky a vydala se vstříc studenému oceánu. Představitel Wolverina opět dostál své pověsti gentlemana a své ženě byl po celou dobu nablízku a ve vlnách jí pomáhal udržet balanc.

Jackman minulý týden opět promluvil o potížích s rakovinou kůže, které řešil v minulosti už několikrát, jeho obavy se naštěstí nenaplnily. Jackman podle svých slov podstoupil dvě biopsie na popud svého lékaře, který si všiml nějakých ‚maličkostí‘, které by potenciálně mohly být bazocelulárním karcinomem, tedy nejběžnější formou rakoviny kůže. Ve čtvrtek ale herec uklidnil všechny své příznivce, když na svém Instagramu oznámil: „Moje biopsie už se vrátily. Negativní!!! Děkuji všem za lásku. Cítím to!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám