Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejším představením muzikálu Cikáni jdou do nebe, které už osm let s velkým úspěchem uvádí pražské Divadlo Bez zábradlí, oslavil své životní jubileum, kulatou osmdesátku, „velký herec malých rolí“ Stanislav Zindulka. Tomu na slavnostním večeru a následné oslavě dělala doprovod jeho manželka Milena.

Po představení se Zindulka dočkal velkého překvapení. Na jevišti se objevila Hanka Heřmánková spolu s Janou Švandovou, které svému příteli předaly velký dort a květiny. Následovaly gratulace od ostatních kolegů a několik minut trvající potlesk nejen herců, ale také diváků.

I přes pokročilý věk má herec stále nabitý diář. „Hraji takových 12 až 14 představení měsíčně. V Divadle Bez zábradlí pouze hostuji, jsem doma v Činoherním klubu,“ svěřil se čerstvý jubilant, který má elánu na rozdávání. „Zdravíčko zaplaťpánbůh dobrý, ženský se mi líbí stále velice...,“ dodal se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám