Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná moderátorka Zuza Belohorcová (48) se zbavuje svého luxusního hnízdečka v Motole. Nádherný byt je v nabídce realitní kanceláře za neuvěřitelných 26 miliónů 800 tisíc korun. Je to balík, ale ten luxus za to stojí.

Byt v luxusní rezidenci připomínající Melrose Place je opravdovou lahůdkou. "V patrové budově je nahoře prostorný luxusní byt 3+1 133 m2 s terasou podél celého bytu (45 m2). V přízemní části se společným vstupem do domu je velký ateliér 54 m2 a komfortní garsoniéra 45 m2 - pokoj pro hosty. Dům je spojen se suterénní garáží, kde se nacházejí tři parkovací místa pod uzavřením a 2 ve společné části garáže. Střecha domu je připravena k úpravě pro velkou terasu. K dispozici je atriová zahrada, kondiční bazén s malou tělocvičnou a saunou společný pro 10 bytů v objektu," stojí v nabídce realitní kanceláře.

Proč Zuza s přítelem Vlastou Hájkem hnízdečko lásky, které několik let budovali, prodávají, je otázkou. Buď je tíží finanční krize, nebo chtějí zůstat natrvalo na Floridě, kde již tráví většinu roku a mají zde luxusní byt u pláže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám