Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto už klepe na dveře a Lukáš Hejlík (44) proto bere obchody útokem, aby občerstvil svůj šatník. My jsme byli u toho, když si herec přišel prohlédnout novou kolekci oblečení známé volnočasové značky. Přestože Lukáš utrácí za oblečení nemalé peníze, jeho bankovní účet tím kupodivu netrpí a jen zřídkakdy se herec dostane na nulu.

Prý jen jednou měl hezoun ze seriálu Ošklivka Katka k bankrotu velmi blízko. Nemohla za to jeho posedlost hadříky, ale ženami. Hejlík před časem navštívil jako turista Istanbul a jelikož rád poznává cizí místa z pohledu místních obyvatel, nechal se zlákat přátelským domorodcem k návštěvě nočního podniku.

„Hned po příchodu si k nám začaly přisedat divný holky už od pohledu. V tom baru stálo pivo čtyřicet euro a cena drinku pro holky se pohybovala okolo stopadesáti euro. Dovedete si představit, co to asi bylo za podnik," šklebí se Lukáš. Během dvou hodin utratil Hejlík jen za pití v přepočtu přes třicet dva tisíc korun.

Doteď si tuto investici herec vyčítá, neboť se za tyto peníze turecké lehké ženštiny ani nedotkl.

Reklama

Další články

Načítám