Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár týdnů po rodinné dovolené opět zabalila kufry a odletěla do tepla. Houslistka Markéta Muzikářová už se nemůže dočkat letních teplot, a tak si chladnější měsíce zpříjemňuje u moře. Tentokrát do Egypta odletěla s kamarádkou a nejmladším synem Maxíkem.

„Jsem s kamarádkou na dovolené v Marsa Alam. Užíváme si krásné počasí, moře a pohodu s dětmi. Voda už je teplá, je tady krásná zahrada, o kterou se stále starají. Maxík se koupe ve vyhřívaném bazénu a je spokojený,“ svěřila se Super.cz Markéta Muzikářová, která poslala pozdrav jen v plavkách. Malého Maxíka hudebnice stále kojí a propaguje kojení na veřejnosti, nebojí se toho ani v Egyptě.

Na své figuře od porodu Maxíka, který přišel na svět loni v červnu, pořádně makala. V poslední době si hlídá jídelníček a pravidelně cvičí. „Jsem na své váze zpátky. A chci ještě zhubnout. Dostala jsem výtku, že to není ideál, a jsou různé takové řeči,“ svěřila se na podzim Markéta, která zhubla víc než pět kilo, která shodit plánovala.

Související témata:

Další články

Načítám