Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Několikaletý vztah s norským lékařem Ingem, za nímž se odstěhovala do jeho rodné země, zpečetila svatbou. Slavná česká burleska vystupující pod jménem Stephanie van der Strumpf, kterou proslavil tanec v obří sklenici anebo pózování pro pánský časopis, řekla své ano o víkendu v pražském kostele sv. Salvátora.

V něžné smetanové róbě s dlouhými rukávy a bez dekoltu by ji její fanoušci nepoznali. Ještě před svatbou si nechala odstranit silikonové implantáty z ňader. "Chci otěhotnět a takhle to bude lepší. A nechám si odstranit i tetování," svěřila Super.cz Štěpánka na svatbě pro 155 hostů z Norska i z Česka. Objasnila i to, proč součástí jejího svatebního outfitu byla koruna. "Je to norská tradice a vážila asi pět kilo, tak se pořádně pronesla," smála se.

Svatební večeře a následná párty se konala na Pražském hradě, konkrétně v Lobkovickém paláci s nádherným výhledem na starou Prahu. Podávala se čtyřchodová večeře, kde nechyběla ani tradiční svíčková, která i přítomným Norům velice chutnala. V rámci programu zatančily party z Labutího jezera sólistky Národního divadla jako Nikola Márová a Alina Nana, zahráli členové symfonického orchestru.

Profesi burlesky už se Štěpánka nevěnuje. S manželem vede v Norsku lékařskou kliniku, norsky už mluví téměř plynule, a jak jsme se mohli přesvědčit, oblíbila si ji i manželova rodina.

Reklama

Další články

Načítám