Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se objevila ve společnosti. Herečka Andrea Černá, jejíž nejslavnější filmovou rolí byla Princezna ze mlejna, nahradila kolegyni Kristýnu Hrušínskou a přišla jako jedna z kmoter pokřtít nový krimi thriller spisovatele Antonína Mazače Konzultant.

Ostatně i ona sama má k literatuře blízko. Na křtu přednesla svoje dvě básně. "Knížka už se připravuje," řekla Super.cz herečka. Psaní básní všeobecně máme propojené s romantickými představami. "Kdo není romantik. V duši je romantik trochu každý. Akorát někdy je svět trochu tvrdší, takže to většina lidí schovává. To si myslím. Ale já to možná ani neskrývám," svěřila.

Andrea Černá ze křtu spěchala do divadla, je v angažmá v Divadle Na Vinohradech, kam také diváky zve, protože na televizních obrazovkách ji aktuálně nemáme možnost vídat. "Velmi ráda bych vás pozvala na Revizora, to je moje oblíbené představení. A na Baladu pro banditu, kde s námi účinkuje báječná kapela Razam," vyjmenovala herečka, která se i kvůli divadelním rolím nebrání vráskám, aby neutrpěla její mimika.

Reklama

Další články

Načítám