Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože by se mohlo zdát, že moderátorům v rádiu na vzhledu nemusí tolik záležet, opak je nejspíš pravdou. Nejnovější přírůstek moderátorského tria Dámského klubu na Frekvenci 1 Aneta Christovová si nechala chirurgicky odstranit druhou bradu.

„Já ji prostě nemám ráda, je to něco, co mě trápí polovinu života. Ale nebojte se, zůstanu kyprá, svoje vyšlechtěné špíčky miluju a nedám na ně dopustit," slibuje boubelka Christovová.

Zatímco se Aneta svěřila, že ji partner podporuje v každém rozhodnutí, včetně toho aktuálního, spolumoderátorka Vlaďka Pirichová ji z operace zrazovala ještě pár hodin před zákrokem: „Víš co, Anetko, mě to stejně trošku trápí, protože ty jsi tak krásná holka a vůbec to nepotřebuješ. Vždyť se kolem tebe točí tolik chlapů.“ Druhá parťačka Linda Finková Anetu v jejím rozhodnutí naopak podporovala „Když chce a zvedne jí to sebevědomí, o to přece u žen jde,“ nechala se slyšet manželka Richarda Genzera (57) během otevřené diskuze o plastických operacích v přímém přenosu.

A co si máme představit pod pojmem „Liposukce podbradku“, jak se tato operace správně jmenuje? Podle plastického chirurga MUDr. Kmenta, který Anetu operoval, se jedná o lehčí zákrok, přesto ne každému je možné ho doporučit. Operace je vhodná především pro ty pacienty, kteří mají silnější podkožní nadbytky na krku a v podbradku, ale nemají příliš povolenou kůži na krku. Pooperační stav nepřináší kromě nošení obvazu žádná omezení a na operaci je nejlepší to, že druhá brada už se nikdy znovu nevrátí.

Reklama

Další články

Načítám