Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lékař a zpěvák Marcell prožívá báječné období. MUDr. Marcel Procházka si před časem uvědomil, že ve svém životě chce spojit hudbu i záchranu životů, a tak pracoval na své debutové desce Hovory domů, kterou nahrával v Londýně, Berlíně a v Praze. Právě v Londýně měl šanci se pomyslně spojit se samotným Eltonem Johnem (77). Marcell totiž hrál na stejný klavír jako slavný sir.

My jsme byli ve studiu, které se jmenuje Snap. Nahrávali tam The Rolling Stones 14 dní před námi a zůstal tam klavír po Eltonovi, který měl on sám doma. Nahrávali na něj i Coldplay a my jsme na něj nahrávali i moji desku. Byl to nádherný pocit, proto jsme tam jeli, abychom trošku chytili tu atmosféru. Abychom tam dostali něco navíc, co nám ta anglická scéna může dát,“ neskrýval své nadšení Marcell pro Super.cz.

Pokud se vám, dámy, tento fešák líbí, máte smůlu, je šťastně ženatý. „My jsme se potkali ještě v Čechách. Jak jsem dokončil studium medicíny, rovnou jsem sednul na první letadlo a letěl jsem za ženou. Byli jsme tam tři roky do pandemie. Linda tam měla krásnou práci. Pracovala tam jako designérka pro jednu důležitou firmu,“ doplnil hudebník Marcell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám