Hlavní obsah
Článek

Zdravotní stav Jiřího Krampola (85), který musel být včera hospitalizován kvůli podezření na infarkt, se stabilizoval. „Jiříčkovi už je líp. Ale měl namále. Opravdu jsem se strachovala, že mi umře. Co bych si bez něho počala?“ děsí se manželka herce Hana Krampolová (†59). Ta nám také přiznala, proč vlastně vůbec Krampol skončil ve špitále. I když byl poslední dobou velmi pracovně vytížený, na vině je nejspíš nezdravý způsob života. „Poslední dobou strašně moc pil,“ uznává Krampolová.

„Jiříček je kvartální alkoholik, a po smrti mé maminky to s pitím rozjel ve velkém. Od té doby se skoro nezastavil. A to ví, že s budíkem (kardiostimulátor - pozn. red.) pít nemůže. Kromě panáků si navíc dával ještě prášky Xanax na deprese. K tomu práce, stres kvůli obviňování ze znásilnění a srdeční problémy byly na světě,“ prozradila Super.cz překvapivě upřímně manželka moderátora pořadu Nikdo není dokonalý. Podle našich informací se vlivem nervů na pochodu také Krampol znovu přestal vyhýbat cigaretám.

Už když s ním náš redaktor den před kolapsem mluvil, hovořil unavený Krampol tak, jako kdyby byl v posledním tažení. „Řeknu vám, už mě to pěkně všechno s..e. To snad není možný, co se o mně poslední dobou píše,“ říkal nám zesláblým hlasem.

Nyní je však jeho stav lepší. Avšak moc dobře si uvědomuje, že doslova utekl hrobníkovi z lopaty. „Jenže jak znám Jiříčka, den poté, co opustí nemocnici, už bude zase v posilovně,“ usmívá se nad neutuchající vitalitou svého manžela Hana Krampolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám