Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Škoda každé rány, která padne vedle. Tohoto hesla se při výchově svého jediného syna zjevně drží moderátorka Gabriela Partyšová (32). Zřejmě i díky tomu patří její syn Kristián k nejvzornějším dětem na společenských akcích pro celebrity a jejich potomky.

Zatímco Jakub Mareš nebo Charlotte Ella Gottová řádí jako utržení ze řetězu, Kristián Kokta se chová jako malý gentleman. "I když nedivočí, má tyhle akce rád. Nejraději by chodil na párty každý večer," řekla Super.cz pyšná maminka Partyšová, která se synem během jednoho týdne objevila na charitě pro Afriku, otevírání obchodu s dětskou módou a muzea Lega. Kristián byl všude vzorný.

"Můj manžel říká, že děti starších otců jsou geniální. Doma tak hodný rozhodně není, ale ve společnosti je to jiné," míní Partyšová, která je vdaná za podnikatele Josefa Koktu. Ten je o celých dvacet let starší než ona. Na chování syna má ale vliv i výchova.

"Nejsem zastáncem volného režimu. Dítě nemá mít pocit, že jsme jeho kamarádi. Mělo by nás brát jako rodiče a cítit také patřičný respekt," vysvětluje Gábina. S manželem Pepou se v tomhle prý shodují. "Když nepomůže pokárání, přijde na řadu vařečka. Ta je u nás v pernamenci. Nechceme, aby nám z Kristiána vyrostl rozmazlený spratek," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám