Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Petr Vojnar, který spolupracuje s Jiřím Krampolem (85) na pořadu Nikdo není dokonalý, se o kauze, kdy byl jeho starší kolega obviněn z pokusu o znásilnění a jeho žena ze sexuálního obtěžování, dozvídá jenom z médií. "Jirka se nikomu nesvěřuje," řekl Super.cz.

Tomu, že to proběhlo tak, jak to líčí bývalá kamarádka Krampolovy ženy Hany, ale nevěří. "Taky jsem u nich byl doma. Od sedmi do půlnoci jsme vypili asi pět lahví vína, ale žádná nabídka na sex ve třech nepřišla. Tak teď nevím, jestli toho mám litovat," žertoval Vojnar.

Ten je zasnoubený s přítelkyní Petrou Frantovou a ani jindy se ve svém osobním životě s podobným případem nesetkal. "Ani s partnerkou jsme nikomu nenabízeli trojku a on by odmítl. Tedy nepamatuji si, že bychom ji vůbec někomu nabízeli," smál se.

V současné době to už ale velká legrace není. Jiří Krampol skončil v nemocnici s podezřením na infarkt. Důvod? Vysoké pracovní nasazení a mediální tlak kvůli poslední kauze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám