Hlavní obsah
Článek

Stav Ivety Bartošové (†48) se zdá být čím dál tím vážnější. I když se její konečně na plná ústa přiznaný milenec Josef Rychtář dušuje, že jí nedává alkohol, její poslední mediální vystoupení v Top Staru hovoří o opaku. A stejně tak i zprávy, že v posledních dnech obvolává bývalé spolupracovníky a hlasem jak po požití pěti lahví vodky jim vyčítá, že mohou za její zkázu!

Jedním z těch, kteří obdrželi vyčítavý telefonát od Bartošové, je i její bývalý tanečník Theodor Hoidekr. S ním se dala dohromady v roce 2010 poté, co pustila k vodě Jiřího Pomejeho. Theo byl také svědkem jejího smutného opileckého výstupu při narozeninách televize Óčko, když během zpěvu hitu Jarka Šimka Heja, heja padala do kulis (k vidění ve videu u tohoto článku).

„Zavolala mu a byla úplně na plech. Křičela na něj skoro nesrozumitelně, že ji zničil,“ tvrdí kamarád Hoidekra. „Proč jsi mi to udělal? Kvůli tobě mám po kariéře,“ spílala prý Bartošová zaskočenému tanečníkovi. Tomu pravděpodobně vyčítá to, že se do médií rozpovídal o jejich spolupráci. „Theo ji prosil, jestli by se uklidnila. Nepochopila to a praštila mu telefonem. Na jeho esemesku, že by si měli sednout a slušně si popovídat a ne na sebe řvát, mu odpověděla, ať táhne do hajzlu!“ popisuje přítel Thea. Tomu později zavolal ochránce Ivety Rychtář s omluvou za její chování. „Je rozrušená a v afektu. Neberte ji vážně,“ řekl prý Hoidekrovi, který se nyní živí provozováním černého divadla.

Na náš dotaz Theo ulítlou komunikaci s Bartošovou nevyvrací. „Iveta mi skutečně ve velmi podivném stavu nedávno volala. Nechci to ale rozebírat. Už jsem se přes spolupráci s ní přenesl, jen mi je líto, že je na tom snad hůř, než jak jsem ji kdy zažil,“ uvedl pro Super.cz. Podle našich informací se podobných volání konalo hned několik. Zdá se, že se Iveta opět snaží hledat viníka, na kterého by mohla hodit svůj současný neutěšený stav.

Reklama

Další články

Načítám