Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká podnikatelka a budoucí dědička Ivanka Trump (30) změnila barvu vlasů a z dřívější nevinné blondýnky se stala výraznou ženou vamp. S novým vzhledem podpořeným výraznějším make-upem oslnila během galavečera filmového festivalu Tribeca, který pořádal magazín Vanity Fair ve středu v budově newyorského vrchního soudu.

Změna image neuvěřitelně štíhlé Ivance, která je dcerou bývalé české lyžařky a současné úspěšné americké podnikatelky Ivany Trump a miliardáře Donalda Trumpa, skutečně prospěla. Její andělskou tvář si sice všichni spojují spíš s blond vlasy, ale v tmavších její rysy krásně vynikají.

Přestože modelingu se Ivanka věnovala spíš okrajově, všechny předpoklady k úspěchu jistě má. Ivanka se v minulosti objevila například na přehlídkách pro Versace, Marc Bouwer nebo Thierry Mugler. Rovněž se stala tváří kampaně pro Tommyho Hilfigera nebo Sassoon Jeans. Zdobila rovněž několik titulek magazínů, poprvé to byl časopis pro mladé Seventeen, později v magazínech Stuff, Forbes, Golf Magazine, Elle, Harper’s Bazaar a dalších.

Ivanka je od roku 2009 vdaná za majitele týdeníku The New York Observer Jareda Kushnera (31), jemuž loni v červenci porodila první dítě, dceru Arabellu Rose.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám