Hlavní obsah
Článek

Před osmi lety nemohl přejít ulici, aby ho nepronásledoval dav fanaticky ječících školaček. Dnes bývalý snowboarďák Vojta Kotek (36) zase září na televizní obrazovce, tentokrát ale v roli hvězdy série spotů pro mobilního operátora. „Dřív na mě volali Stříkej, dnes chtějí tablety,“ směje se mladý muž, který během let zmužněl a stal se z něj vyhledávaný fešák. A netouží po něm jen ženy, ale i pánové. Podívejte se na video, co na tenhle zájem režisér a herec Kotek říká.

„Kluci, prohoďte se mi, ať to máte pěkně komplet jako já.“ Kotková hláška z reklamy z posilovny, ve které obdivuje „kvadráky“ na neskutečně svalnatých nohách vyzáblého chlapíka, zatímco druhý muž má sice tělo kulturisty, ale kvůli omylu Vojty nohy jako tyčky, se stala již kultovní. „Nijak se mě to nedotklo. Nemám televizi, tak to nevnímám. Snažili jsme se to udělat tak, aby to lidi nerozčilovalo, ale pobavilo,“ říká Vojta. „Je pravda, že teď poslouchám Tablety. Slyším to často, ale beru to snáz než dřív,“ tvrdí Kotek.

Ten byl kmotrem nového cédéčka dcery Dalibora Jandy Jiřiny Jandové. A mezi hosty, a to nejen ženského pohlaví, se neslo obdivně, že Vojta poslední dobou zmužněl. Objevil se i jeden nejmenovaný herec, který se nebál nazvat Kotka „kusancem“. „Mám období klidu. Dost pracuju a tím se víc realizuji. Jestli narážíte na to, jestli mám vztah, tak nemám,“ dodal Kotek naději všem svým obdivovatelům a obdivovatelkám.

Reklama

Další články

Načítám