Hlavní obsah
Článek

Když televize Nova pustila Gabriele Gašpárové (22) video z reality show Survivor, kde má její partner Petr Havránek alias Pítr hodně blízko k modelce Andree Bezděkové (29), tvářila se, že je nad věcí. Přesto se jí oči zalily slzami, čehož si kamery všimly.

Není divu, fotografie se dají ještě vysvětlit, videozáznam už hůře. Ze záběrů je jasné, že Pítr a Andrea spolu mají bližší vztah. Už v minulosti spolu ostatně měli poměr a vypadá to, že jiskra ještě zcela nevyhasla.

V noci spí vedle sebe, Andrea se k Pítrovi tulí, každou možnou chvíli ho pohladí po noze. K videu se vyjádřila také Laura Chrebetová, vítězka první řady Love Islandu, jež má v Survivoru také partnera. Její Martin je s Pítrem v kmeni Hrdinů.

„Já kdybych tohle viděla, tak bych se asi rozplakala. Ty jsi možná v tomhle silnější než já. Pokud jde o Martina a šlo o hru, tak by nezašel možná takhle daleko. Pro mě osobně je to dost daleko na to, že má doma mě. Asi bych to snášela hůř, ale chápu, že to může být i nějaká herní strategie,“ vyjádřila se Laura, jejíž slova Gabrielu nakonec zlomila a slzy nedokázala skrývat.

Reklama

Další články

Načítám