Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že dcera olympijského vítěze Aleše Valenty bude spíš po mamince Elen Černé. Místo akrobacie na lyžích se jí líbí na módním mole. Sedmiletá Amélie byla jednou z modelek, které předváděly na charitativní módní akci Krása pomáhá dětem, kterou v Ústí nad Labem pořádala Miss sympatie z roku 2002 Lenka Taussigová Kocmanová.

"Amélie je typická holčička. Baví ji tanec, zpěv a krasobruslení, v němž nasbírala i přední místa v soutěžích," svěřila Elen Černá Valentová, která se také objevila na módním mole, i když se už jako modelka zdaleka necítí. Výjimku udělala i Monika Žídková, která jako dvojnásobná maminka už pověsila modeling na hřebík a věnuje se vlastní firmě a moderování. "Když jde ale o charitativní projekt, tak nemůžu odmítnout," míní.

Celým večerem provázel Alexander Hemala, mezi účinkujícími se na molu objevily například i Andrea Kloboučková, Iveta Lutovská, Lucie Králová, Denisa Domanská, Lucie Smatanová, Hanka Věrná nebo Michaela Štoudková.

Večer vynesl téměř 260 tisíc korun pro dětská oddělení místní nemocnice. Projekt má již v Ústí nad Labem tradici, během sedmi let se pro nemocnici nashromážilo přes dva milióny korun.

Související témata:

Další články

Načítám