Hlavní obsah
Článek

Zřejmě láska a štěstí, které prožívá s hereckým kolegou Justinem Therouxem (40), může za to, že Jennifer Aniston (55) změnila postoj ke vztahu svého exmanžela Brada Pitta (60) s Angelinou Jolie (48).

Rachel ze seriálu Přátelé původně rozvod s jedním z největších krasavců Hollywoodu velmi těžce nesla a Angelině nemohla přijít na jméno kvůli tomu, že jí Brada při natáčení trháku Pan a paní Smithovi přebrala. Teď je ale všechno jinak.

Nejpřitažlivější pár Hollywoodu nyní chystá svatbu a Jennifer jim to přeje. „Je šťastná za Brada a Angelinu. Je tak zamilovaná do Justina, že je opravdu vděčná, že vše dopadlo tak, jak to dopadlo,“ prohlásil zdroj. „Kdyby nebylo Angeliny, Jennifer by se nikdy nedala dohromady s Justinem. Nebudu překvapený, pokud dokonce přijde na svatbu,“ dodal informátor, dobře obeznámený s děním v Hollywoodu.

Brad a Angelina dlouho sňatek odmítali. Nakonec se ale rozhodli, že splní přání svých dětí a vezmou se. Obřad by měl proběhnout ještě letos na jejich francouzském zámku.

Reklama

Další články

Načítám