Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (31) už skoro týden nespí. Ztratila se jí milovaná fenka Faty. Lejla kvůli zlomenému koleni a sádře od kotníku po stehno levé nohy ani nemůže běhat po Troji a svého psího miláčka hledat. Nálezci nabízí odměnu 4 tisíce.

Kříženec jménem Faty se Lejle ztratil minulý čtvrtek v Troji, kde žije s přítelem Michaelem Kocábem. Abbasová je zoufalá. Fenku marně hledá už týden a stále bez úspěchu. Dokonce nechala vyrobit plakáty, které jsou vyvěšeny po celé Troji. Pátrání vypuklo i na sociální síti facebook.

Psa pomáhá Lejle přes svůj profil hledat i její kamarádka Eva Decastelo. Ta dobře ví, co Lejla prožívá. Její fenka Pralinka se také před pár měsíci zatoulala a trvalo několik dní, než ji moderátorka našla.

"Faty je přátelská, drobného atletického vzrůstu, má černou krátkou srst a hnědo-bílou náprsenku. Váží asi devět kilo a měří cca 40 centimetrů v kohoutku. Na levém třísle zadní nohy má velkou jizvu po nedávné operaci. Faty má čip číslo 956000000872975, ale v době ztracení neměla obojek, uvádí o Faty Lejla.

Pokud někdo Faty zahlédl, napište prosím na email redakce@super.cz. Vzkazy Lejle Abbasové předáme.

Související témata:
Troja

Reklama

Další články

Načítám