Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Váchová se v devátém měsíci těhotenství postavila před objektiv. V rouše Evině nafotila svůdné fotky s fotografem Járou Urbanem. Na některých snímcích krásná nastávající maminka pózuje i se svým manželem Davidem Křížkem.

„Nechtěla jsem pro focení žádné speciální prostředí ani módní doplňky. Fotky měly být přirozené, čisté a to se povedlo,“ říká někdejší Miss ČR z roku 2003.

„Nahota v tomto střízlivém podání mi nevadí. V těhotenství se mi naopak moc líbí. Při focení jsem se vůbec nestyděla. Měla jsem kolem sebe samé profesionály, takže to bylo moc příjemné. Jednalo se vlastně o mé poslední focení před porodem. Kdo ví, za jak dlouho se před objektiv opět dostanu," prozrazuje.

„Fotky budou také pěknou vzpomínkou na to, že mi v těhotenství vlastně narostlo jen bříško a prsa. Bříško za pár týdnů shodím velmi ráda, za taková prsa bych se ale ani v budoucnu nezlobila,“ směje se modelka. „Místo jedniček mám teď trojky a moc se mi to líbí, i manželovi,“ uzavírá.

Související témata:

Další články

Načítám