Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (32) přiznala, že ji trápí kruté bolesti zad. Na 20. výročí pánského časopisu Playboy dorazila se zatejpovanými zády. "Někdy už se slzami v očích ani nedutám a bolest mi vystřeluje i do hrudníku," řekla serveru Super.cz Partyšová.

"Zkouším všechny metody, které by mi od bolesti mohly pomoci. Od čajíčkářů přes chiropraktiky, zkrátka cokoli," řekla Partyšová, která dorazila na výročí Playboye do Susharny v topu, jenž odhalil její zatejpovaná záda.

"Jsem v rekonvalescenci. Tejpy budu mít deset dní. Zjistila jsem, že je tato metoda dobrá a funguje. Narovnají páteř, rozproudí lymfu, krevní řečiště, léčí," vysvětluje moderátorka. S bolestmi zad se potýká už více jak deset let. Zhoršily se po porodu syna Kristiána. "Asi od dvaceti mě začaly trápit problémy s krční páteří a dorazilo mě, když jsem zhruba tři roky po porodu pořád tahala syna," prozrazuje.

"Bohužel už to mám chronické. Snažím se teď dělat vše, co mi od bolesti pomůže a uleví. Cvičím pilates, chodím do posilovny a věřím, že se jednou probudím a bude to v pohodě," dodala s trpkým úsměvem na tváři moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám