Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už jedenačtyřicet let, co se stali manželi přední čeští herci Jiřina Bohdalová (92) a Radoslav Brzobohatý (†79). Jejich manželství ale skončilo krachem a jediné, co po něm zbylo, je nezapomenutelný snímek Ucho, který byl roky v trezoru komunistické vlády.

Radek od Jiřiny odešel, protože se zamiloval do mnohem mladší slovenské herečky Hany Gregorové, s níž má syna, známého hudebníka Ondřeje Brzobohatého. Jiřina mu zradu nemohla odpustit dlouhých třicet let.

Až režisérovi Jiřímu Strachovi se podařilo její odpor prolomit a nejlepší česká komička a její exmanžel ztvárnili hlavní role ve filmu Vrásky z lásky, který právě nyní přichází do českých kin. Ale i když spolu několik měsíců točili, jejich vztahy nejsou tak idylické, jak se snaží všichni kolem filmu předstírat.

I když bývalí partneři dorazili na projekci filmu ruku v ruce, tedy Radoslav nabídl Jiřině rámě, společně žertovali a pózovali pouze v rámci tiskové konference. Poté už společné fotografování odmítli.

Reklama

Další články

Načítám