Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) promluvila o tom, kolik vydělávají nejúspěšnější vítězky její soutěže krásy. Taťána byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v talk show Superchat. A částky, které Miss vydělávají, vám vyrazí dech. A také to, na kolik například Makarenko vyjde finálový večer její soutěže krásy.

Makarenko prozradila, že nejvíce vydělávajícími kráskami současnosti jsou Natálie Kočendová (24) a úřadující vítězka Miss Czech Republic Krystyna Pyszková. „Natálie Kočendová je určitě dívkou, která je nejvíce vidět, vydělává si velmi pěkné peníze. I Krystyna Pyszková, úřadující vítězka hodně pracuje. Není tolik vidět v médiích, je klidnější typ člověka, nerada dává ven senzace, změny ve svém životě. Ale úspěšná je velmi,“ řekla v pořadu Superchat Makarenko.

Dívky si měsíčně vydělají statisíce korun. Makarenko prozradila, že tři sta, čtyři sta tisíc korun není rozhodně výjimkou, spíše jde o běžný příjem těchto dívek.

„V rámci výdělku Krystyna vydělává možná ještě víc než Natálie. Ale ne Instagramem, je velmi úspěšná v modelingu. Teď naposledy nafotila například obrovské kampaně pro nejslavnější světový šperkařský dům. Ale doteď si to například nedala na Instagram, ona je prostě takový typ. Už jsme spolu i řešily, že je potřeba, aby i toto viděli její fanoušci na sociálních sítích, málokdo pak tuší, jak opravdu moc úspěšná Krystyna je,“ vysvětluje ředitelka Miss Czech Republic a poprvé byla konkrétnější, i co se týče honorářů.

Bavíme se o statisících měsíčně. Pokud dostanete dobrou práci, může to být tři sta tisíc za jednu práci. U velkých kampaní to není problém. Co se týče spoluprací na sociálních sítích, těch je samozřejmě měsíčně více, tam se to také vyšplhá do statisíců například v případě Natálie. I účast v reality show je honorovaná a také se bavíme o velmi vysokých částkách,“ dodala Makarenko.

A co dalšího Taťána prozradila? Jaké má zákroky plastické chirurgie? Jak se připravuje na svatbu? A jak opravdu vypadá zákulisí Miss Czech Republic? Jdou si krásky po krku? To vše se dozvíte v naší talk show Superchat, kterou můžete sledovat na videu či ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám